Hæders motivation


FAGI modtog ved sit 75-års jubilæum en gave fra en del af byens civile faglige idrætsforeninger.

Gaven er en flot mini sandstenskultur, som er tiltænkt anvendt som en vandrepokal, der hvert år kan udleveres til et af foreningens medlemmer, som i det forgangne har ydet en særlig indsats for FAGI.

Prisen uddeles af bestyrelsen en gang årligt til et medlem, der enten som leder eller aktiv, har ydet en særlig indsats i FAGI.

Prisen uddeles normalt i forbindelse med præmieoverrækkelsen ved juleskydning, hvor formanden for FAGI motiverer valget og overrækkelsen foretages af GK.

Prisen består af: En vandrepokal med inskriptionsplade. Pokalen kan ikke vindes til Ejendom.   Ovennævnte forudsætninger opfylder den person, FAGI i år har valgt, i høj grad. Der ud over vil vi karakterisere personen som yderst aktiv, initiativrig og opfindsom, samt meget konstruktiv, når det gælder om at fremsætte forslag til mulige løsninger på aktuelle problemstillinger. Personen er holdspiller og besidder et altid smittende humør.   At personen dybt i hjertet brænder for idræt og Telegrafregimentet, hersker der absolut ingen tvivl om. Har personen deltaget i en eller anden form for konkurrence og haft det sjovt, gå spekulationerne straks i gang med at omsætte egne gode oplevelser til muligheder for andre, primært FAGI medlemmer og kollegaer i ENH, således de også kan få disse gode oplevelser med idræt. Det kan i den forbindelse nævnes, at det netop er lykkedes FAGI at få rammerne på plads for et sådan arrangement i 2005, et arrangement, der er udsprunget af vedkommendes gode idé.

Personen har endvidere været aktiv i FAGI aktivitetsudvalg og FAGI 5-kampudvalg, der ud over dyrker vedkommende volleyball.

Nu kan der vist ikke herske nogen tvivl om, hvem der i 2004 skal modtage FAGI Hæderspris – personen er Christina Christensen.